Nouă percheziții domiciliare, în județul Mureș, într-un dosar de evaziune fiscală

0
Publicat:

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș, sub coordonarea procurorului de caz din Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș, au desfășurat, vineri dimineață, o serie de percheziții domiciliare, într-un dosar de evaziune fiscală.

Nouă percheziții imobiliare, în județul Mureș FOTO Arhivă
Nouă percheziții imobiliare, în județul Mureș FOTO Arhivă

Acțiunea are ca obiectiv combaterea infracțiunilor economice și identificarea persoanelor implicate în activități ilicite.

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a informat că au fost efectuate, în total nouă, descinderi domiciliare, fără a specifica însă cuantumul prejudiciului estimat, în acest caz particular de evaziune fiscală.

La acțiune au participat forțe considerabile, printre care luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Poliției Municipiului Târgu Mureș, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand” Târgu Mureș și Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș.

Suportul de specialitate necesar acestei operațiuni a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Asstfel de acțiuni reprezintă un efort comun pentru asigurarea respectării legii și combaterea fenomenului de evaziune fiscală.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite