Mesajul transmis premierului de un adolescent, după ce ar fi fost ameninţat de jandarmi: „Stimată doamnă, vă anunţ că ştiu ce vreau de la viaţă”

0
0

Alin Popoviciu are 17 ani şi a devenit un adevărat erou printre colegii săi. Tânărul spune că a fost ameninţat de către jandarmi pentru că s-a aflat în centrul protestelor, în timpul vizitei făcute de Viorica Dăncilă la Târgu Mures, joi, 16 mai.

Alin susţine că a fost ameninţat de către şeful Jandarmeriei Mures, colonelul Tiberiu Adrian Filipaş, deoarece a avut curajul să protesteze contra Guvernului PSD. Ulterior, liceanul a scris un mesaj pe Facebook adresat Vioricăi Dăncilă.

„După ce ne-a vizitat la Târgu-Mureş, unde a fost primită exact aşa cum merită, Dăncilă ne-a catalogat drept fiind persoane fără perspective şi fără idei, dornice de dezbinare. Stimată doamnă, vă anunţ că ştiu ce vreau de la viaţă şi am câteva obiective foarte bine fixate în gând! Credeţi-mă că la cei 17 ani ai mei mă uit în urmă cu gândul împăcat că am tras un semnal de alarmă foarte clar la Târgu-Mureş alături de restul mureşenilor care vă aşteptau”, a scris tânărul, printre altele.

Imagine indisponibilă
Târgu-Mureş


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri