GALERIE FOTO Plimbare prin Cetatea Sighişoara de altădată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine cu Piaţa Cetăţii din Sighişoara din urmă cu mai bine de un secol (Foto: Sighişoara Oldtimes)
Imagine cu Piaţa Cetăţii din Sighişoara din urmă cu mai bine de un secol (Foto: Sighişoara Oldtimes)

Sighişoara, unul dintre cele mai frumoase locuri ale judeţului nostru, este un important centru turistic al ţării. Zeci de mii de turişti din ţară, dar mai ales din străinătate, sunt atraşi anual de una dintre puţinele cetăţi medievale locuite din Europa.

Turnul cu Ceas, Biserica Cetăţii, Scara ŞLcolarilor şi multe alte obiective fermecătoare, inclusiv străduţele înguste, fac dintr-o zi petrecută la Sighişoara să fie una realmente specială.

Pagina de Facebook Sighişoara Oldtimes propune, prin intermediul fotografiilor, o excursie în timp în Cetate, o plimbare vituală prin cele mai cunoscute locuri din oraşul mureşean la începutul secolului XX. Pagina dispune de fotografii de colecţie, de o valoare greu de estimat, care prezintă Cetatea aşa cum era ea, în urmă cu peste un secol. Se poate observa simplitatea localnicilor, frumuseţea netulburată a clădirilor care şi azi ne încântă privirea şi peisajele misterioase, care ne aduc aminte de povestea lui Dracula.


Vom continua seria prezentării imaginilor de arhivă din judeţul Mureş, dar e foarte important feedback-ul primit din partea dumneavoastră, a cititorilor noştri. În aceste condiţii, aşteptăm sugestii şi păreri referitoare la iniţiativa noastră, aceea de promovare a Mureşului din punct de vedere istoric, cu ajutorul fotografiilor document.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite