GALERIE FOTO Mii de steaguri tricolore arborate de mureşeni la geamuri şi balcoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steagul României arborat de mureşeni în toate cartierele

Ziua Naţională a României a trezit patriotismul în sufletele mureşenilor. În toate cartierele mureşene, blocurile sunt colorate în roşu, galben şi albastru.

Ca în fiecare an, ziua de 1 Decembrie a dat naştere la sentimente patriotice în rândul mureşenilor, care au reuşit performanţa de a decora întreg oraşul în culorile tricolorului. Iată că în ciuda greutăţilor cu care se confruntă zilnic, mureşenii nu au uitat cine sunt.


Steaguri de diverse dimensiuni amintesc de cei 94 de ani de la unirea Transilvaniei cu Patria Mamă. Practic, nu este bloc în oraş care să nu aibă cel puţin un steag tricolor arborat cu mândrie de locatari.

Aseară, aproape o mie de mureşeni au asistat la concertele organizate cu ocazia Zilei Naţionale, pe scena din Piaţa Vitoriei interpretând cântece populare şi patriotice artişti precum Ciprian Istrate, Leontina Pop, Nicolae Furdui Iancu, Ovidiu Olari, Sergiu Cipariu şi Ioan Bocşa.

În plus, focul de artificii grandios, lansat în jurul orelor 20.00, a colorat văzduhul Târgu-Mureşului preţ de aproape un sfert de oră.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite