Frustrările lui Kelemen: după ce a fost huiduit la Sfântu Gheorghe, l-a făcut „sonat“ pe primarul din Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kelemen Hunor la Adevarul Live FOTO David Muntean
Kelemen Hunor la Adevarul Live FOTO David Muntean

Primarul Dorin Florea spune că îl va da în judecată pe Kelemen Hunor. După huiduielile de ieri, Kelemen Hunor l-a atacat pe primarul oraşului Târgu Mureş, pentru că nu a aprobat marşul secuiesc din 10 martie. „E sonat”, a spus liderul UDMR.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost huiduit la manifestaţiile din Sfântul Gheorghe de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni.  

Conform Antena 3, Kelemen Hunor l-a atacat pe primarul oraşului Târgu Mureş pentru că acesta a interzis marşul care se dorea a fi organizat de aşa zisa Zi a Libertăţii Secuieşti, şi l-a făcut „sonat”.

Dorin Florea a declarat astăzi, într-un comunicat de presă că “funcţia de primar al tîrgumureşenilor, români şi maghiari deopotrivă, presupune întotdeauna echilibru şi înţelepciune, nu  limbuţie politicianistă de cel mai scăzut nivel, aşa cum am văzut în aceste declaraţii. În disperare de cauză, după ce a fost fluierat şi huiduit, Kelemen Hunor găseşte de cuviinţă să scape de întrebările incomode ale presei aruncând jigniri în stânga şi în dreapta”.

Mai mult, Dorin Florea spune în acelaşi comunicat că „îl vom da în judecată pentru aceste afirmaţii descalificante şi suburbane.”
 

Citiţi şi

Kelemen Hunor, huiduit şi făcut „trădător” de extremiştii maghiari din Sf. Gheorghe, de Ziua Ungariei. Liderul UDMR: „Asta e democraţia, punct”

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite