Film despre ”Plăceri vinovate” la cinema Arta, în cadrul proiectului British Documentaries

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Documentarul va fi proiectat la cinema Arta de la ora 18.30
Documentarul va fi proiectat la cinema Arta de la ora 18.30

„Plăceri vinovate”, în regia lui Julie Moggan, este filmul care continuă seria British Documentaries la cinematograful Arta, din Târgu-Mureş. Mureşenii sunt aşteptaţi în această seară, de la ora 18.30, la un documentar de excepţie.

Documentarul „Plăceri vinovate” ne prezintă un scriitor de romane, care îşi doreşte mai mult decât orice să fie absolut singur, un fotomodel care pozează pentru romanticele coperţi ale acestor cărţi, dar care nu a avut o relaţie de dragoste de mai mulţi ani, o cititoare hotărâtă să transforme în realitate poveştile din romane, o altă cititoare care îşi modelează aşteptările după întâmplările citite. Mai mult decât o plăcere, lumea cărţilor ajunge să fie o evadare şi un surogat pentru neîmplinirile din viaţa adevărată, cu un număr impresionant de adepţi – una dintre editurile britanice de profil vinde anual peste 200 de milioane de romane de dragoste, în 109 ţări.

British Documentary la Târgu-Mureş este un eveniment marca British Council, în colaborare cu Asociaţia K'ARTE. Proiectiile se desfăşoară la Cinema ARTA, în fiecare weekend, până în 24 martie, începând cu ora 18.30. Accesul publicului este gratuit, astfel că organizatorii se aşteaptă la un număr mare de participanţi la proiecţia filmului din această seară.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite