Au furat o adevărată avere dintr-o casă, însă au fost prinşi exact când se credeau scăpaţi şi-şi numărau banii VIDEO

0
0
infractori prinsi de politisti
FOTO Poliţia Română / Captură video

Doi hoţi au furat o adevărată avere dintr-o casă din Şelimbăr, judeţul Sibiu, şi au oprit la o benzinărie din Mureş să se relaxeze şi să îşi numere banii. Au fost luaţi ca din oală de o echipă de mascaţi, chiar când se credeau scăpaţi

Hoţii au profitat de neglijenţa proprietarilor casei şi au reuşit să fure o mulţime de bani după ce au găsit cheia casei într-un dulap de pe terasa. 

Se pare că ei îşi urmăriseră cu atenţie victimele şi au observat obiceiul de a lăsat cheia în dulap. Odată intraţi în casă, infractorii au furat peste 40.000 de euro şi circa 64.000 de lei, după care s-au făcut nevăzuţi.

„Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Sibiu, fiind bănuiţi că, la data de 10 mai ar fi pătruns într-un imobil din Şelimbăr, de unde ar fi sustras peste 40.000 de euro şi 64.000 de lei. În urma acţiunii operative a poliţiştilor, s-a reuşit recuperarea parţială a prejudiciului cauzat”, au informat reprezentanţii Poliţiei.

Cei doi se credeau scăpaţi şi au oprit pe terasa unei benzinării din judeţul Mureş, unde s-au relaxat şi îşi numărau banii, încântanţi de pradă. Momentele de relaxare le-au fost brusc întrerupte, iar de acum se vor „relaxa” în arest şi vor trebui să dea explicaţii pentru faptele lor.

Vă mai recomandăm şi:

Love story cu final tragic. O poliţistă s-a îndrăgostit nebuneşte de un deţinut şi l-a ajutat să evadeze din închisoare VIDEO

Strigătul disperat al unei femei. „Poate fi vindecat sau va trebui să trăiesc cu frica?”Ultima oră

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite