Love story cu final tragic. O poliţistă s-a îndrăgostit nebuneşte de un deţinut şi l-a ajutat să evadeze din închisoare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casey White şi Vicky White. FOTO CNN
Casey White şi Vicky White. FOTO CNN

O poliţistă s-a îndrăgostit tocmai de un deţinut cu aproape 20 de ani mai tânăr şi l-a ajutat să evadeze din închisoare. Povestea lor de dragoste a avut însă un final tragic.

Poliţista Vicky White (56 de ani) nu mai avea mult până la pensie şi a fost considerată mereu un agent model. Nimeni nu ştia secretul ei teribil: Vicky se îndrăgostise de Casey White (38 de ani), un deţinut cu aproape 20 de ani mai tânăr decât ea. 

Relaţia lor a funcţionat ani de zile, fără ca nimeni să bănuiască faptul că gardianul desemnat să-l păzească pe infractor ajunsese să se îndrăgostească nebuneşte de acesta. 

Potrivit Tgcom24, Casey ajunsese într-un penitenciar din Alabama, după ce a fost condamnat la 75 de ani de închisoare pentru mai multe crime comise. Şi pentru că nici timpul nu mai avea răbdare cu ei, poliţista a decis să rişte totul pentru iubitul de după gratii.

Cei doi au pus la cale un plan de evadare, care chiar a funcţionat. Astfel, cei doi îndrăgostiţi au fugit împreună, dar au avut grijă să le lase anchetatorilor indicii că deţinutul ar fi răpit-o pe poliţistă atunci când a evadat. Iar poliţiştii au muşcat momeala şi chiar au crezut că Vicky, colega lor a fost răpită sub ameninţarea armei de periculosul evadat.

Cel care şi-a dat seama că poliţiştii au fost traşi pe sfoară a fost Rick Singleton, şeriful comitatului Lauderdale. Iniţial, el a intrat la bănuieli văzând că deţinutul şi poliţista au acelaşi nume. dar a aflat că cei doi nu sunt rude. El a mai descoperit că cei doi îndrăgostiţi au dispărut vineri, 29 aprilie, când poliţista ar fi trebuit să-l ducă pe deţinut la tribunal, pentru un proces. Înainte de asta, poliţista şi-a informat superiorii că trebuie să ajungă la spital pentru nişte investigaţii medicale, însă nu a mai ajuns niciodată la controlul medical. 

Ce s-a întâmplat

Potrivit CNN, anchetatorii au mai descoperit şi că poliţista anunţase cu o săptămână înainte că intenţionează să se pensioneze din funcţia de director adjunct al departamentului penitenciarului şi îşi vânduse şi casa la un preţ mult sub valoarea pieţei. Mai mult, din 2020 şi până acum, Casey beneficiase de anumite privilegii faţă de ceilalţi deţinuţi, începând cu suplimente de hrană, dar şi alte înlesniri. 

Mai mult, imaginile surprinse de camerele video au arătat cum deţinutul, încătuşat şi îmbrăcat într-o salopetă portocalie, a fost escortat la maşina lui Vicky White. De acolo, a explicat şeriful care a condus investigaţia, cei doi  îndrăgostiţi şi-au continuat drumul spre un mall aflat la 10 minute distanţă. Acolo ei au abandonat maşina de poliţie şi s-au urcat într-un SUV cumpărat anterior de poliţistă şi au dispărut.

Câteva zile mai târziu, cei doi au avut un ghinion teribil. Au fost observaţi şi identificaţi întâmplător de poliţişti şi a urmat o urmărire ca-n filme. Conştientă că nu mai au scăpare, poliţista s-a împuşcat, înainte ca urmăritorii să îi prindă. A murit mai apoi în spital din cauza rănilor, în timp ce iubitul ei a fost dus înapoi la închisoare, de data asta într-o celulă de maximă siguranţă, unde cu siguranţă nu va mai avea privilegiile de care se bucurase anterior. El îşi va ispăşi acolo o pedeapsă de 75 de ani pentru o serie de crime comise în 2015. 

Vă mai recomandăm:

Strigătul disperat al unei femei. „Poate fi vindecat sau va trebui să trăiesc cu frica?”

Încă o investiţie de peste o jumătate de miliard de euro, la Cluj. De unde vin banii

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite