Antrenorul FCM-ului, transportat la spital în timpul meciului echipei sale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul echipei mureşene a fost transportat la spital pentru investigaţii
Antrenorul echipei mureşene a fost transportat la spital pentru investigaţii

În prima repriză a partidei dintre FCM Târgu-Mureş şi FC Olt Slatina, antrenorului principal Daniel Isăilă i s-a făcut rău pe banca tehnică, fiind nevoie de intervenţia echipajului SMURD aflat la partidă.

Cu toate că şi-a revenit la scurt timp, la pauză, Daniel Isăilă a fost condus până la unitatea de primiri-urgenţe, pentru unele investigaţii de specialitate.

În momentul de faţă, antrenorul principal al formaţiei mureşene este în afara oricărui pericol. Medicii au constatat o uşoară pericardită, datorată în principal stresului, dar şi a unei răceli puternice acuzate zilele trecute. Lui Daniel Isăilă i s-a prescris un tratament medicamentos anti-inflamator, dar şi un repaos total pe o perioadă de două săptămâni.

Daniel Isăilă şi-a început cariera de antrenor în noiembrie 2006, la divizionara secundă FC Săcele. A fost apoi cooptat în staful tehnic al lui Răzvan Lucescu, devenind secundul acestuia la FC Braşov. În turul sezonului 2010-2011 a fost antrenor principal al echipei FC Braşov şi, deoarece nu avea licenţa PRO, a fost supervizat de directorul tehnic Daniel Oprea. A rămas antrenor secund la echipă, locul său fiind preluat din luna decembrie de António Conceição. La începutul campionatului, Isăilă a fost numit tehnician al FCM-ului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite