VIDEO Iarnă autentică în Rânca şi pe Transalpina. „De obicei, pe data de 1 mai sfârâiau grătarele la Rânca, iar acum stăm în cojoc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iarnă autentică pe Transalpina şi în staţiunea montană Rânca, din judeţul Gorj, la începutul lunii mari. Ninge de azi-noapte, iar temperatura înregistrată în această dimineaţă era de zero grade Celsius.

Pe Tranalpina, vizibilitatea este redusă din cauza ceţii. Angajaţii de la Secţia Drumurilor Naţionale Târgu Jiu acţionează cu două utilaje pentru deszăpezirea şoselei:

„Acţionăm cu două utilaje cu lamă şi material antiderapant. La intrare în Rânca este lapoviţă, iar de la jumătatea staţiunii ninge. Pe carosabil, stratul de zăpadă este de 1-2 centimetri. Acţionăm în continuare cu utilaje. Recomandăm participanţilor la trafic să nu se aventureze în zonele unde există zăpadă pe carosabil, dacă nu au cauciucuri de iarnă“,

 a spus Cristi Tudor, reprezentant al SDN Târgu Jiu.

Angajaţii de la Drumurile Naţionale au început în urmă cu două săptămâni lucrările de îndepărtare a zăpezii de pe tronsonul dintre localităţile Rânca şi Obârşia Lotrului, în vederea redeschiderii circulaţiei pe tot sectorul de drum, însă, în prezent, operaţiunea este blocată. „S-au oprit din cauza vremii.Închheaţp jos şi este riscant pentru utilajele noastre. De obicei, pe data de 1 mai sfârâiau grătarele la Rânca, iar acum stăm în cojoc“. 

    

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite