Urs fugărit cu mașina într-o comună din Gorj. „Este epic momentul și derutant“ VIDEO

0
Publicat:

Un urs a fost urmărit cu mașina pe ulițele din localitatea Polovragi, din județul Gorj, de către doi tineri din localitate. Oamenii sunt obișnuiți deja cu prezența fiarelor în comunitate, dar gestul tinerilor nu a fost apreciat.

Un urs a fost urmărit cu mașina de către doi tineri din Polovragi Foto: Dumitru Bădița/Facebook
Un urs a fost urmărit cu mașina de către doi tineri din Polovragi Foto: Dumitru Bădița/Facebook

Imaginile au fost postate pe Facebook de către un localnic, dar au fost preluate de la cei care au urmărit animalul sălbatic.

„Urs prin centrul comunei Polovragi, urmărit și filmat din mașină de doi tineri din Rudărie: e epic momentul și derutant. Niciodată ursul nu venea până în centrul satului, din ce știu eu, dar dacă a venit, iată că modernitatea a făcut ca doi tineri rudari, ai căror părinți încă vindeau mături din ramuri de mesteacăn, până mai ieri, iată, șofează relaxați un autoturism și filmează ursul și comentează acțiunea ca niște comentatori sportivi“, a comentat Dumitru Bădița pe pagina sa de Facebook.

Primarul comunei Polovragi le recomandă cetățenilor să sune la 112

Primarul comunei Polovragi, Gheorghe Epure, le transmite localnicilor să sune la 112 sau pe telefonul său dacă văd urși, lupi sau alte animale sălbatice. 

„Dragi consăteni și stimați vizitatori ai comunei Polovragi! Vă adresez rugămintea înștiințării, de îndată, a prezenței oricărui tip de animale sălbatice (URȘI, LUPI, ȘACALI, PORCI MISTREȚI etc) pe care la întâlniți în intravilanul comunei Polovragi, apelând la tel. 112 sau la 0785256051 (primar comuna Polovragi). Fac acest apel în dorința evitării oricărui risc ce poate decurge în urma pătrunderii oricărui animal sălbatic în intravilanul localității. Vă mulțumesc!”, a transmis edilul pe pagina de socializare.

Prezența urșilor a fost semnalată în mai multe zone din județul Gorj, iar localnicii și autoritățile susține că aceștia provin din rândul celor care au fost relocați din alte zone ale țării, deoarece sunt obișnuiți să vină în zonele locuite. În comuna Alimpești, un urs a intrat de mai multe ori în casa unei femei de la marginea satului și i-a furat toată mâncarea. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite