Unul dintre minerii răniți în accidentul de la cariera Jilț Sud s-a întors la spital

0
Publicat:

Unul dintre minerii răniți în accidentul de muncă de la cariera Jilț Sud a revenit în spital, după ce a acuzat unele dureri, acesta fiind, ulterior, internat.

Trei persoane au decedat în accidentul de la cariera Jilț Sud
Trei persoane au decedat în accidentul de la cariera Jilț Sud

Acesta a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Craiova, de unde a fost externat în aceeași zi, iar vineri, 20 ianuarie, a venit la spitalul din Târgu Jiu, acuzând unele dureri.

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu s-a prezentat dintre victimele accidentului de muncă de la Cariera Jilț Sud Mătăsari, care inițial fusese preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență Craiova. La UPU Târgu Jiu s-a prezentat acuzând dureri marcate la nivelul coloanei cervicale. După investigații medicale, medicii au decis să îl interneze pe bărbatul în vârstă de 33 de ani în Secția Ortopedie pentru monitorizare, controlul durerii, reevaluare neurochirurgicală și pentru investigații medicale suplimentare“, au comunicat reprezentanții Spitalului Județean de Urgență.

Două victime au fost externate

În accidentul de la cariera Jilț Sud, zece persoane au fost rănite și trei au decedat.

Două dintre victimele accidentului de muncă de la Cariera Jilț Sud Mătăsari au fost externate din Secția Chirurgie Generală II a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, în stare bună. „Cei doi pacienți au primit recomandare de a merge la control dacă va fi nevoie și concedii medicale. Celălalt pacient internat în unitatea noastră medicală a fost transferat la Compartimentul Chirurgie Buco-Maxilo-Facială din cadrul Secției ORL. Potrivit medicului curant, pacientul va fi monitorizat în secție, deoarece prezintă o fractură minoră, fără deplasare, la nivelul oaselor feței, care nu necesită intervenția chirurgicală. Cu toții au beneficiat de consiliere psihologică pe perioada internării“, a precizat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite