Un nou transport cu donaţii a plecat din Gorj către Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un nou transport cu ajutoare a plecat din Gorj spre Ucraina               Foto: Facebook/Gorj pentru Ucraina
Un nou transport cu ajutoare a plecat din Gorj spre Ucraina               Foto: Facebook/Gorj pentru Ucraina

Grupul de iniţiativă ”Gorj pentru Ucraina”, din care fac parte zeci de organizaţii neguvernamentale din judeţ, au trimis, luni, 7 martie 2022, un tir cu peste o mie de cutii cu produse care să ajungă în Ucraina, strânse din comunitate, în ultima săptămână.

Transportul a fost asigurat de o companie de curierat. Demersul ONG-urilor a fost susţinut de sute de gorjeni şi gorjeni, iar voluntarii au muncit ore întregi în fiecare zi din şase centre de colectare: Târgu Jiu, Motru, Rovinari, Novaci, Polovragi şi Turceni.

„Vor rămâne deschise centrele de colectare din Târgu Jiu (Stadionul municipal), Rovinari (Strada Prieteniei nr 16), Motru (Clubul Elevilor) şi Polovragi (Căminul Cultural), cu program zilnic între 12:00 şi 19:00. 

Informaţiile legate de nevoile care ne sunt transmise de organizaţiile din Ucraina vor fi actualizate frecvent în grupul de Facebook constituit pentru această campanie - Gorj pentru Ucraina.

De asemenea, în cadrul centrului de colectare de la Stadionul Municipal din Târgu Jiu vor fi preluate, începând de astăzi, şi produse care să ajungă la gorjenii aflaţi în nevoie, grupul de iniţiativă fiind în contact cu nenumărate organizaţii cu specific umanitar. 

Astfel, cei care vor veni să doneze produse vor avea ocazia să aleagă dacă fac acest lucru pentru ucraineni sau pentru cei din Gorj“, se arată într-un comunicat de presă. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

UPDATE Copil de zece ani dispărut într-o pădure din Gorj. Este căutat cu drona şi câini de urmă/A fost găsit VIDEO 

Care sunt primele semne de depresie. „Se poate ajunge la pierderea completă a independenţei funcţionale“

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite