Trei persoane rănite după ce s-au izbit cu mașina de un indicator din beton VIDEO

0
Publicat:

Un grav accident rutier a avut loc în seara zilei de vineri, 18 noiembrie, la intrare în municipiul Târgu Jiu. O mașină s-a izbit violent de indicatorul care semnaliza intrarea în municipiul Târgu Jiu, care a fost distrus în urma impactului. 

Mașina s-a răsturnat după ce a intrat în indicatorul din beton Foto: ISU Gorj
Mașina s-a răsturnat după ce a intrat în indicatorul din beton Foto: ISU Gorj

Șoferul vinovat are vârsta de 24 de ani. „Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, din direcția Târgu-Jiu-Motru, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un monument de piatră, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă la intersecția localității Slobozia cu DN 67.

În urma impactului, trei persoane pasagere în autoturism au fost rănite. Acestea au fost transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

„Două dintre victime erau în stare de semiconștientă“

Doi bărbați o femeie au fost răniți în accident. „La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg.-Jiu și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, care au constatat că, în urma impactului, au rezultat trei victime. Este vorba despre doi bărbați și o femeie care au primit primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Târgu-Jiu. Două dintre victime erau în stare de semiconștientă iar una conștientă“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Martorii spun că mașina circula cu viteză.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite