Târgu-Jiu: Viceprimarul de la Cărbuneşti va sesiza Ministerul Administraţiei şi Internelor: „Şeful Poliţiei Gorj m-a convins, astăzi, că nu are ce căuta în fruntea Inspectoratului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărare mare în familia viceprimarului de la Târgu-Cărbuneşti, Ion Fugaru. Edilul susţine că soţia sa a plâns o zi întreagă, chiar şi pe parcursul audierilor de la Inspectoratul de Poliţie Gorj, fiind anchetată într-un dosar penal pentru evaziune fiscală, întocmit greşit pe numele fiicei sale.

Ion Fugaru susţine că poliţiştii i-au traumatizat soţia şi i-au pătat numele fiicei sale, în vârstă de 24 de ani, care a fost chemată la audieri sub acuzaţia de evaziune fiscală, deşi nu are nicio legătură cu brutăria de la Bărbăteşti.

Comportamentul pe care l-au avut poliţiştii este sub orice critică şi nu sunt de acord să te comporţi în asemenea hal, mai ales cu o femeie. A fost băgată la mijloc fata mea, care nu are niciun fel de calitate în această firmă şi ei îi fac dosar penal. Fata face masterul la Bucuresti şi soţia mea s-a dus la poliţie să le spună să o lase să stea liniştită şi să-şi dea examenele. Miercuri, soţia a procedat ca orice mamă şi s-a dus la poliţişti, le-a dat buletinul şi ei au spus că au treabă cu fata mea, iar când soţia a spus că ea este administratorul firmei i-au luat amprente, de parcă era infractor periculos. Dacă au văzut că au pus greşit numele fiicei în dosar, poliţiştii s-au răzgândit şi i-au spus soţiei că au treabă cu ea. Au văzut că e speriată şi că a plâns permanent pe parcursul audierilor, dar nu au făcut altceva decât să o traumatizeze. Mi-am angajat avocaţi şi voi sesiza inclusiv Ministerul Administraţiei şi Internelor şi-l voi anunţa pe şeful IGPR-ului. Şeful Inspectoratului de Poliţie Gorj m-a convins, astăzi, că nu are ce căuta acolo. Poate să se ocupe de afaceri la balastieră, dar nu are ce căuta la Inspectoratul de Poliţie. Acesta nici măcar nu vrea să vadă ce fac subordonaţii săi “, declară Ion Fugaru.

Reprezentanţii IPJ Gorj au refuzat să comenteze aceste acuzaţii, confirmând doar existenţa dosarului pentru evaziune fiscală. „Persoana în cauză este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală, iar la finalizarea cercetărilor dosarul va fi înaintat unităţii de parchet competente“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Ion Fugaru are o brutărie la Bărbăteşti, iar infracţiunea de evaziune fiscală din acest dosar se referă la zeci de mii de pâini care nu au fost trecute în evidenţele contabile ale firmei, prejudiciul fiind de aproximativ 10.000 de lei.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite