Târgu-Jiu: Pompierii gorjeni caută o femeie căzută în râul Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Detaşamentul de Pompieri Turceni a fost solcitat să intervină la un posibil caz de înec. Acesta s-ar fi petrecut în comuna Ioneşti, sat Tomuleşti, la faţa locului fiind trimis un echipaj al pompierilor gorjeni.

Postul de Poliţie Ioneşti a fost sesizat prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112, de T.C., de 32 ani, din comuna Brăneşti, judeţul Gorj, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe malul râului Jiu, a observat pe malul celălalt al râului, pe raza comunei Ioneşti, o persoană de sex feminin (cu păr roşcat, tuns scurt) care la scurt timp a apărut în apele râului şi solicita ajutor.
Poliţiştii din Turceni s-au deplasat la locul sesizării şi a efectuat cercetarea la faţa locului, desfăşurând, de asemenea, activităţi de căutare a persoanei respective, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
Tot aseară, în jurul orelor, 21:00, postul de Poliţie Ioneşti a fost sesizat de M.A., din comuna Grozeşti, judeţul Mehedinţi, că mama sa, Măceluică Silvia, de 37 ani, din aceeaşi localitate, a plecat în aceiaşi zi, în jurul orelor 18:00, de la o nuntă din comuna Ioneşti, unde se afla împreună cu soţul său, iar până în prezent nu a mai revenit.
            Femeia are înălţimea 1,70 – 1,79 m, constituţie  atletică,  greutate  65-70 kg, ten deschis, faţă ovală, ochi căprui, păr vopsit roşcat, buclat, tuns scurt, nas drept, gură mică, buze subţiri.
La data dispariţiei era îmbrăcată cu un costum compus din sacou şi pantalon de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi de culoare neagră.
            Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că în data de 11.04.2010, Măceluică Silvia a venit cu soţul său, M.C., de 48 ani, din comuna Grozeşti, judeţul Mehedinţi, la o nuntă, pe raza comunei Ioneşti. Aici, au avut unele discuţii în contradictoriu, în urma cărora femeia a plecat fără să anunţe pe cineva. De asemenea, s-a stabilit ca persoana dispărută a mai avut tentative de suicid în cursul anului precedent, iar în ultimul timp afirma în mod frecvent că îşi va pune capăt zilelor.

În urma verificărilor efectuate, se pare că semnalmentele persoanei dispărute corespund cu descrierea făcută de T.C., din comuna Brăneşti, care sesizase anterior că a observat o persoană de sex feminin în apele râului Jiu.
Astăzi, lucrătorii ISU Gorj, poliţiştii şi voluntari au reluat căutările persoanei dispărute, pe cursul râului Jiu.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite