Scenetă din filmul BD la Munte si la Mare pentru persoanele cu handicap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de persoane cu handicap s-au distrat la un spectacol de umor care a avut loc Centrul de Zi ,,Christian”, din Târgu Jiu.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Persoanelor cu Handicap Oltenia s-a denumit „Haz fără necaz!”. Spectacolul a cuprins fabule, anecdote, bancuri, proză şi poezie umoristică ce au fost prezentate de beneficiarii centrului, cât şi o scenetă din filmul BD la Munte si la Mare.

Scopul acţiunii noastre este acela de a oferi persoanelor cu dizabilităţi prilejul de  a-şi dezvolta  abilităţile şi potenţialul artistic gandindu-ne astfel că aceştia au suficiente resurse de a participa la manifestările cultural. În acelaşi timp ne dorim să evidenţiem creativitatea şi să punem accent pe o socializare constructivă pentru dezvoltarea integrităţii fiecărui individ. Totodată pentru îmbunătăţirea legăturilor dintre persoanele  cu dizabilităţi şi restul comunităţii ne dorim să depăşim barierele comuncaţionale existente considerând că acesta este un eveniment de mare ajutor“, a spus Daniel Andrei, coordonator al Centrului de Zi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite