Începe a doua tranşă de acordare a alimentelor oferite de Uniunea Europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acordarea ajutoarelor alimentare oferite de UE a început în luna octombrie 2013 FOTO: adevarul.ro
Acordarea ajutoarelor alimentare oferite de UE a început în luna octombrie 2013 FOTO: adevarul.ro

Autorităţile locale din Ialomiţa dau startul celei de-a doua campanii de acordare a ajutoarelor alimentare oferite de Uniunea Europeană. Astăzi este prima zi când beneficiarii pot depune documentele pentru a primi produsele.

Serviciul de Asistenţă şi Protecţie Socială din cadrul Primăriei Slobozia anunţă persoanele care nu s-au regăsit pe listele de acordare a produselor alimentare oferite gratuit de Uniunea Europeană că pot veni la ghişeele instituţiei pentru a depune documentele necesare astfel încât să beneficieze de ajutoarele alimentare.

În cea de-a doua tranşă sunt eligibili şomerii aflaţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa, pensionarii cu pensii sub 400 de lei, beneficiarii de indemnizaţii sociale şi de handicap, care, reamintim, nu s-au regăsit pe listele de acordare în luna octombrie, când a început campania de distribuire a alimentelor oferite persoanelor defavorizate de către Uniunea Europeană.

Anul acesta, lista produselor oferite de UE constă în făină, mălai, ulei, miere de albine, fasole în conservă, conserve de carne sau suc de roşii.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite