Revelion în oraşul lui Brâncuşi: căsătorii la Poarta Sărutului şi concert susţinut de Mira şi Ioana Ignat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
12 îndrăgostiţi îşi vor uni destinele la Poarta Sărutului, în noaptea dintre ani                    Foto: Alin Ion
12 îndrăgostiţi îşi vor uni destinele la Poarta Sărutului, în noaptea dintre ani                    Foto: Alin Ion

12 îndrăgostiţi îşi vor uni destinele în noaptea dintre ani, în municipiul Târgu Jiu, în faţa Porţii Sărutului. Aceştia au depus actele la Oficiul Stării Civile.

Două dintre cele şase perechi sunt din judeţul Gorj, restul venind din alte oraşe din ţară. „Şi-au manifestat interesul de a se căsători chiar în noaptea de Revelion mai multe perechi, dar şase au concretizat demersul lor şi au depus actele pentru oficierea căsătoriilor. Două din cele şase cupluri sunt din judeţul Gorj, în timp ce restul vin din oraşe precum Timişoara, Craiova şi Bucureşti. Un cuplu vine tocmai din Moldova pentru a-şi uni destinele. Este frumos că această tradiţie se păstrează, în ciuda dificultăţilor de ordin medical pe care la trăim“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. 

Mira şi Ioana Ignat vor cânta în noaptea de Revelion

De asemenea, în centrul municipiului Târgu Jiu va avea loc un concert de Revelion susţinut de interpreţi de muzică populară şi pop. Cei prezenţi în Piaţa Prefecturii vor trece în noul an pe acordurile melodiilor interpretate de Ioana Ignat şi Mira, originară din judeţul Gorj. 

La miezul nopţii, pe insuliţa de pe Jiu va avea loc şi tradiţionalul foc de artificii.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Sute de metri de setcă au fost scoase din apele Jiului. „A doua captură importantă într-o săptămână!“

Serviciul de Ambulanţă din Gorj, fără medici. „Recomand cetăţenilor să nu facă infarct, să nu fie implicaţi în accidente grave, să nu moară“

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite