Protest cu sute de autoturisme pe un drum din Gorj. Șoferii nu mai suportă starea jalnică a șoselei VIDEO

0
Publicat:

Aproximativ douăzeci de șoferi au participat la un protest inedit pe Drumul Județean 662, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la starea deplorabilă a acestei șosele.

Sute de șoferi au protestat cu privire la starea deplorabilă a drumului Foto: Captură Facebook
Sute de șoferi au protestat cu privire la starea deplorabilă a drumului Foto: Captură Facebook

Protestul a avut loc duminică, la prânz, pe drumul care face legătura între comunele Brănești-Aninoasa-Hurezani-Vladimir.

Șoferii spun că nu mai pot suporta să circule pe un drum plin de gropi și pagubele produse mașinilor. Aceștia au mers cu mașinile într-o coloană lungă de câțiva kilometri, cu steaguri și muzică patriotică răsunând la difuzoare.

„Ne rupem mașinile pe acest drum și să ne cheltuim bani în service pe reparații. Data viitoare vom fi atât de mulți încât vom bloca drumul. Autoritățile trebuie să facă ceva cu acest drum. Am terminat bucși. Am făcut praf jantele. Bieletele și bucșele le-am schimbat de mai multe ori“, a precizat Ionuț Ilina, unul dintre protestatari.

Drumul județean urmează să fie reabilitat

Drumul a început să fie plombat de firma care îl are în întreținere, după ce a fost anunțat protestul.

Reprezentanții Consiliului Județean Gorj au anunțat că proiectul de modernizarea în totalitate a drumului va fi depus în luna aprilie spre finanțare, după care va fi demarată licitația pentru stabilirea constructorului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite