Profesor de Informatică reținut pentru sex cu o minoră

0
Publicat:

Un profesor de Informatică din județul Gorj a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru că a făcut sex cu o elevă minoră, pe care a pregătit-o la clasă.

Profesorul a fost reținut pentru 24 de ore Foto: Shutterstock
Profesorul a fost reținut pentru 24 de ore Foto: Shutterstock

„Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

La data de 5 decembrie 2022, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către o femeie, din comuna Logrești, cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu.

În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale“, au anunțat reprezentanții Poliției Gorj.

Și-ar fi prins fiica în timp ce avea relații intime cu profesorul

Mama elevei i-ar fi prins pe cei doi în timp ce se iubeau. Femeia a surprins o discuție dintre fiica sa și bărbatul mult mai în vârstă. Mama a intrat la bănuieli mai ales că fata își schimbase comportamentul. Femeia a aflat că bărbatul cu care discuta fiica sa îi fusese profesor de Informatică în clasa a VIII-a, iar cei doi urmau să se întâlnească a doua zi în apartamentul pe care profesorul pe care îl deține în oraș. Femeia a decis să își urmărească fiica. A intrat în apartament după ce fata ei intrase cu puțin timp înainte și a găsit-o în timp ce avea relații intime cu cel care-i fusese profesor în școala gimnazială.

Nu este primul caz de acest fel petrecut în județul Gorj. 

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Gorj au spus că decizia de suspendare din funcție a profesorului de Informatică trebuie să fie luată de școala la care acesta este angajat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite