Percheziţie a poliţiştilor de la DIICOT Bucureşti la casa familiei Vodislav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii fac percheziţii la vila familiei Vodislav şi la un club din Târgu Jiu
Mascaţii fac percheziţii la vila familiei Vodislav şi la un club din Târgu Jiu

Oamenii legii din cadrul DIICOT Bucureşti efectuează, în acest moment, o percheziţie la locuinţa familiei medicului oftalmolog Dana Vodislav, care se află pe strada Bradului, din municipiul Târgu Jiu.

Strada Bradului este împânzită de mascaţi. Conform unor surse din cadrul anchetatorilor, ancheta îi vizează pe cei doi copii ai medicilor, care au fost anchetaţi în mai multe scandaluri şi dosare penale. De asemenea, Clubul Mozart la care unul dintre fii soţilor Vodilav este acţionar a fost închis pentru că sunt efectuate percheziţii.

Medicul Dana Vodislav a fost condamnată

Dana Vodislav, şefa Secţiei de Oftalmologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, a fost condamnată definitiv, în primăvara anului trecut, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită, prin sentinţa emisă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie . Medicul a fost trimis în judecată, în anul 2009, pentru că a pretins şi primit de la un pacient suma de 1.000 de lei.

Medicul Dana Vodislav a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, în urma urganizării unui flagrant. Acesta a pretins şi primit de la un pacient suma de 1000 de lei pentru eliberarea unei scrisori medicale . Pacientul a fost revoltat că femeia îmbrăcată în halatul alb nu a fost mulţumită cu suma de 200 de lei şi i-a mai cerut încă 1000 lei, astfel încât a denunţat-o pe aceasta.


 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite