Ucis de lemnul pe care l-a tăiat ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost zdrobit de lemnul pe care îl tăiase
Bărbatul a fost zdrobit de lemnul pe care îl tăiase

Un bărbat din comuna Slivileşti a murit, ieri, după ce a fost zdrobit de un lemn pe care îl tăiase în mod ilegal.

Victima avea vârsta de 47 de ani s-a deplasat la locuinţa unei bătrâne pentru a-i duce lemnele pe care lei tăiase fără autorizaţie. Accidentul a fost anunţat de fiul bărbatului, Ion- Adrian Zăvoianu, de 23 ani. Rudele au transportat victima la Spitalul din Motru, astfel că poliţiştii nu l-au mai găsit la locul accidentului. Bărbatul a decedat pe drumul către spital. 

POliţia a deschis un dosar

Poliţiştii au deschis un dosar penal cu privire la acest incident. „Victima avea vârsta de 47 de ani s-a deplasat la locuinţa unei bătrâne pentru a-i duce lemnele pe care lei tăiase fără autorizaţie. Accidentul a fost anunţat de fiul bărbatului, Ion- Adrian Zăvoianu, de 23 ani. Rudele au transportat victima la Spitalul din Motru, astfel că poliţiştii nu l-au mai găsit la locul accidentului. Bărbatul a decedat pe drumul către spital. 

POliţia a deschis un dosar

Poliţiştii au deschis un dosar penal cu privire la acest incident. „Poliţiştii au constatat că în jurul orelor 12:00, Z.A., de 47 ani, împreună cu cei doi fii ai săi în vârstă de 22, respectiv 23 ani, s-au deplasat cu un autovehicul pe un teren izolat de pe raza satului Miculeşti, proprietatea unei femei de 80 ani, din localitate, pentru a-i aduce acesteia material lemnos, în baza unei înţelegeri anterioare. Poliţiştii au constatat că bărbatul de 47 ani a fost rănit de un arbore în cădere, pe care acesta îl tăiase. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare, în cauză fiind întocmit dosar penal şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere fără drept de material lemnos”, a spus Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

”, a spus Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite