Percheziţii de amploare în patru judeţe ale României. 76 de locuinţe din Neamţ, Botoşani, Suceava şi Timiş, scotocite de mascaţi într-un dosar de trafic de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de perchezitii au avut loc luni dimineata, la Botosani FOTO arhiva
Zeci de perchezitii au avut loc luni dimineata, la Botosani FOTO arhiva

67 de percheziţii domiciliare sunt efectuate numai în judeţul Botoşani, din dimineaţa zilei de luni, 11 noiembrie, la persoane suspectate că ar face parte dintr-o reţea complexă de trafic de ţigări.

Percheziţiile sunt efectuate de către poliţiştii de frontieră botoşăneni, sub coordonarea procurorilor Direcţiei  de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). 

Mai participă lucrători ai Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, dar şi ai Direcţiei Generale Anticorupţie, cu sprijinul Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă.

Percheziţiile au loc în mai multe localităţi din judeţul Botoşani, la domiciliile a 67 de suspecţi de contrabandă de ţigări aduse ilegal din Ucraina şi Republica Moldova.

Alte opt percheziţii au avut loc în judeţele Neamţ, Suceava şi Timiş.

"Acţiunile ţintesc destructurarea a două grupări organizate cu preocupări în sfera contrabandei cu ţigări. În cauză sunt vizate 75 de persoane, pentru care au fost emise mandate de aducere", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Ştire în curs de actualizare.

  

Pe aceeaşi temă şi: 

Percheziţii la domiciliile a cinci poliţişti de frontieră din judeţul Botoşani

Aproape 55.000 de ţigarete, confiscate de Poliţia Capitalei

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite