Loc de joacă modernizat timp de un an, închis după trei zile pentru reparații VIDEO

0
Publicat:

Un loc de joacă aflat într-un parc din Târgu Jiu deschis de Ziua Internațională a Copilului, după ce a fost modernizat timp de un an de zile, a fost închis pentru reparații după doar patru zile.

Suprafața de tartan nu a fost pusă în mod corespunzător și s-a rupt în aceeași zi. Copilași chiar luau de pe jos bucățile rupte din paviment și le aruncau. Părinții au fost foarte nemulțumiți de calitatea lucrărilor realizate: „Arată foarte rău“, a spus o mămică.

Primăria municipiului Târgu Jiu a luat măsura închiderii locului de joacă pentru reparații, dar copiii intră pe sub plasa montată și continuă să se joace, deoarece nu au un alt loc, iar reparațiile nu au început și nu se știe când vor începe.

Locul de joacă a fost închis pentru reparații după doar trei zile Foto: Alin Ion
Locul de joacă a fost închis pentru reparații după doar trei zile Foto: Alin Ion

Nu este singura lucrarea de modernizare cu probleme din Târgu Jiu. Asfaltul turnat proaspăt pe străzile Victoria și Tudor Vladimirescu s-a afundat, iar strada Calea Eroilor, care face parte integrantă din ansamblul brâncușian prezinte o serie de deficiențe grave, iar recepția nu a fost semnată.

Primarul Romanescu: „Locul de joacă de la Lido a fost vandalizat“

La inaugurarea parcului a fost prezent și primarul orașului, Marcel Romanescu, care a spus că locul de joacă a fost dotat cu elemente noi: „Mă bucură faptul că oamenii apreciază noul spațiu verde de aici. Evenimentul a coincis cu Ziua Internațională a Copiilor și de aceea le-am oferit celor mici o piesă de teatru, odată cu bucuria deschiderii noului loc de joacă. Parcul oferă o nouă înfățișare cartierului, mai ales că beneficiază de un iluminat special, care pune în valoare elementul dendrologic. Au fost reconfigurate aleile, s-au plantat arbori, dar și un gazon de calitate, a fost instalat un sistem de irigare și a fost montat mobilier nou. Locul de joacă a fost extins și dotat cu elemente noi“.

Ulterior, după ce suprafața locului de joacă s-a rupt, primarul Romanescu a dat vina pe vandali: „Locul de joacă de la Lido a fost vandalizat noaptea trecută. Piulițele șuruburilor care susțin acoperișul complexului de tobogane au fost găsite pe jos, primul strat de tartan a fost distrus, leagănele au fost rupte. Avem și martori care au văzut cum niște indivizi s-au urcat cu picioarele pe tiribombe și au încercat să le rupă“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite