Krypton, în concert la Târgu Jiu. Spectacolul va avea loc la Teatrul de Vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intrarea va fi liberă
Intrarea va fi liberă

Cunoscuta formaţie de rock Krypton va susţine sâmbătă, 9 mai, un concert în municipiul Târgu Jiu cu ocazia Zilei Europei.

Concertul va avea loc la Teatrul de Vară din Târgu Jiu, de la ora 19.00. Intrarea va fi liberă. Spectacolul va avea loc în cadrul evenimentului „Euroarmonii“, dedicat Zilei Europei. Organozatori sunt Şcoala Populară de Artă, Centrul Europe Direct Gorj şi Biblioteca Judeţeană Christian Tel. 

Una din cele mai importante trupe rock din România

Formaţia Krypton a luat fiinţă în anul 1982. A devenit o prezenţă constantă pe scena de la Cenaclul Flacăra. Piese ca „Timidul”, „Cămaşa păcii”, „Fata Morgana”,  sau “Furtuni, furtuni” ajung în top-uri. 

În anul 1988 este înregistrat primul album. Este vorba 30 DE MINUTE, are include mai multe piese cunoscute: „Fetele cu ochii verzi”, „Treizeci de minute”, „Prietena mea” , „Poveste cu un clovn”, „Ploaia”, „Ora târzie”.

Al doilea album, „Fără teamă“ este înregistrat chiar în timpul Revoluţiei din 1989 şi este lansat în anul 1990. Albumul înregistrează un mare succes. 

Formaţia ajunge în topul preferinţelor românilor după proiectul „Lanţurile“ şi al concertului care a avut loc în anul 1990 din Piaţa Revoluţiei, care a avut un mare succes.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite