Gorjean reţinut pentru trafic de droguri. Este acuzat că a trimis în Norvegia medicamente cu conţinut stupefiant de 600.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte din marfa confiscată FOTO DIICOT
O parte din marfa confiscată FOTO DIICOT

Un bărbat de 35 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT. Peste 123.500 de comprimate cu conţinut stupefiant au fost trimise în Norvegia.

Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc şi instigare la trafic ilicit de droguri de risc.

„În continuarea activităţilor desfăşurate la data de 2 iunie 2022, când un tânăr a fost prins în flagrant, predând către o societate de transport internaţional, două cutii în care se aflau comprimate cu conţinut stupefiant, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Gorj, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, au pus în executare, în cursul zilei de 14 iulie a.c., două mandate de percheziţie domiciliară pe raza oraşului Târgu-Cărbuneşti”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj..

Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit faptul că, în perioada 1-2 iunie 2022, bărbatul de 35 ani ar fi determinat şi coordonat un tânăr de 23 de ani, să transporte din oraşul Târgu- Cărbuneşti în municipiul Târgu-Jiu, o cantitate importantă de medicamente cu conţinut stupefiant (peste 123.500 de comprimate), medicamente ce aveau ca destinaţie finală Norvegia, unde urmau a fi comercializate, valoarea de piaţă a acestora fiind estimată la suma de 600.000 de euro.

Autorităţile nu au specificat despre ce de tip de medicament, dar se pare că ar fi vorba de calmante foarte puternice, a căror comercializare este strict reglementată deoarece pot fi folosite ca droguri.

medicamente continut stupefiant foto Poliţia Gorj

„La efectuarea percheziţiilor domiciliare s-a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul serviciilor de Investigaţii Criminale, Criminalistic şi Acţiuni Speciale ale I.P.J. Gorj“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Persoana bănuită de săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc şi instigare la trafic ilicit de droguri de risc, va fi prezentată Tribunalului Gorj, cu propuneri legale.

 Vă recomandăm să citiţi şi 

Purtarea măştii de protecţie, obligatorie în Spitalul Judeţean de Urgenţă Gorj. Se va interzice accesul vizitatorilor

Fetiţa bolnavă de leucemie care a fost ajutată de campionul David Popovici s-a stins din viaţă

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite