FOTOGALERIE Victorie pentru Pandurii în al doilea amical din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii Târgu Jiu a învins, ieri, echipa de liga a doua austriacă First Viena FC cu scorul de 1-0 în cel de-al doilea meci amical disputat în cantonamentul din Austria.

Meciul s-a disputat pe terenul de joc al bazei sportive pe care se antrenează echipa. Unicul gol al meciului a fost înscris de Predescu în minutul 71. Antrenorul Cristi Pustai a testat în acest joc doi jucători croaţi, fundaşul central Ivan Graf care a părăsit terenul în minutul 83 şi fundaşul stânga Tomislav Culjak care a evoluat întregul meci. 

Transfer de milioane

Fundaşul echipei Pandurii, Alexandru Vlad, a fost transferat la formaţia ucrainiană Dnipro. Suma de transfer este una record pentru echipa gorjeană. Două milioane de euro urmează să încaseze Pandurii pentru transferul lui Alexandru Vlad, care, până în acest moment, este cel mai important din pauza competiţională.

Alexandru Vlad evoluează pe postul de fundaş stânga şi are vârsta de 23 de ani. În cele 30 de prezenţe din Liga 1, fotbalistul a avut o evoluţie constantă meci de meci, astfel că a a atras atenţia mai multor cluburi din ţară şi de peste hotare. Echipa antrenată de Juande Ramos şi l-a dorit foarte mult. Transferul s-a realizat pentru o sumă impresionantă: 2 milioane de euro.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite