O candidată eliminată de la bac a ameninţat că se sinucide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezultatele vor fi afişate pe 8 iulie
Rezultatele vor fi afişate pe 8 iulie

Peste 300 de absolvenţi au lipsit de la cea de-a doua probă scrisă a examenului maturităţii, iar la Motru, o elevă a încercat să copieze cu telefonul mobil, motiv pentru care a fost eliminată din sală.

Ca de obicei, subiectele de la matematică le-au pus probleme candidaţilor. „A fost foarte greu. Am abordat toate subiectele“, a spus o candidată. Au existat şi absolvenţi care se aşteptau la subiecte la dificile: „A fost uşor. Nu au fost subiecte aşa de dificile după cum ne aşteptam“.

Emoţii mari au avut şi părinţii care şi-au aşteptat copiii în căldură la poarta liceelor. „De trei ani încearcă să treacă de proba la matematică. S-a pregătit. Sper că în acest an va reuşi“, a spus mama unei candidate. 

A ameninţat că se sinucide

O elevă de la Colegiul Tehnic Motru a fost eliminată pentru că a încercat să copieze. Absolventa a folosit telefonul mobil. Aceasta a ameninţat că se sinucide.

Vineri se va desfăşura ultima probă a examenului de bacalaureat, cea de alegere a profilului şi specializării. Rezultatele se vor afişa pe datat de 8 iulie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite