FOTO Noul sediul al «Şomajului» a fost inaugurat. Cum arată locul unde şomerii vin să-şi caute un loc de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul sediul al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj a fost inagurat astăzi. Investiţia se ridică la suma de peste 1,5 milioane de lei.

Lucrările s-a desfăşurat pe o perioadă mai mare de un an şi au constat în modernizarea şi extinderea fostului sediu din cartierul Debarcader. Astfe, suprafaţa noului sediu s-a dublat, iar toate spaţiile au fost modernizate. „În ciuda unor păreri negative a unor persoane care îmi sugerau că în vremurile acestea e mai bine e să nu faci decât să faci ceva, având proiectul făcut şi plătit din anul 2009, m-am ambiţionat împreună cu colegii şi beneficiind de sprijinul Agenţiei Naţionale pentru ocuparea Forţei de Muncă, de suportul doamnei preşedinte Cristiana Barbu, am demonstrat că se poate face, dând viaţă proiectului, lucrând corect, cinstit şi beneficiind de un constructor foarte bun, am realizat unul dintre cele mai frumoase sedii de instituţii publice, putând foarte uşor ca, în contextul regionalizării, să fim sediul central al regiunii sud-vest Oltenia. Avem un sediu extins cu 433 metri pătraţi, atât pe orizontală, cât şi pe verticală, rezultând o suprafaţă utilp de 1083 metri pătraţi, un sediu modern. Putem să oferim clienţilor noştri, şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi, în general persoane aflate în căutare unui loc de muncă înregistrate în baza noastra de date, servicii de calitate“, a spus Romeo Chiriac, direcctorul AJOFM Gorj. 

S-au făcut economii importante

Lucrările de construcţie au fost executate de societatea Romtam din Bucureşti. „Valoarea finanării obiectivului de investiţie a fost de 2.247.000 lei , însă totalul cheltuielilor efeciv făcute pentru întregul obiectiv este de 1.520.685. Aici intră valoarea proiectului, dirigenţiie de şantier, asistenţa tehnică şi toate construcţiile şi dotările necesare“, a spus Romeo Chiriac, directoru AJOFM Gorj. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite