Adolescent accidentat de un şofer beat în vârstă de 18 ani, care conducea un autoturism neînmatriculat. Conducătorul auto a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer în vârstă de numai 18 ani din Turceni, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a accidentat, miercuri seara, un adolescent care se deplasa ca pieton pe drumul judeţean din satul Valea Vii, oraşul Turceni.

Conducătorul auto a fugit de la locul accidentului, dar a fost depistat la scurt timp de poliţişti, care au constatat că acesta conducea un autoturism neînmatriculat. Oamenii legii au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a constatat faptul că L.A.D., de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 673, sat Valea Vii, a acroşat pe C.Ş., de 17 ani, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea  poliţiştilor. Conducătorul auto a fost identificat pe raza satului Strîmba Jiu, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,59mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice şi sub influenţa alcoolului“, a spus Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Conducătorul auto va fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite