Fiica lui Marcel Ţundrea cere despăgubiri de 12 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta Popovici, fiica lui Marcel Ţundrea, care a stat 12 ani după gratii pentru o crimă pe care nu a comis-o, solicită statului român despăgubiri de 12 milioane de euro.

Astăzi s-a desfăşurat un nou termen al procesului prin care fiica lui Ţundrea cere despăgubiri statului român, pentru că tatăl ei a stat nevinovat 12 ani la închisoare, fiind condamnat la 24 de ani pentru o crimă pe care nu a comis-o. Nicoleta Popovici nu s-a prezentat la proces, dar pentru prima dată, avocatul Gianni Militaru a precizat care este valoarea despăgubirilor solicitate: „12 milioane de euro este valoarea despăgubirilor solicitate. Se vor depune înscrisuri şi se va apela la proba cu martori“. 

Nu a vrut să-şi vadă tatăl 

Marcel Ţundrea a divorţat de soţia sa, iar după eliberarea din închisoare a încercat să o contacteze pe fiica sa. Chiar şi fosta lui avocată, Liliana Clima, a spus, în mai multe rânduri, că Nicoleta Popovici nu a vrut să-l vadă pe tatăl său după ce a fost eliberat, deşi acesta a încercat de mai multe ori să o contacteze. 

Marcel Ţundrea a fost arestat în anul 1992 pentru uciderea unei minore, Mioara Gherasie. 12 ani mai târziu a fost eliberat din închisoare, după ce s-a demonstrat cu ajutorul testului ADN că nu el este autorul crimei. După câţiva ani a fost indentificat şi adevăratul criminal. Este vorba de Constantin Avram, vecinul şi prietenul său, care mai comisese şi aşte crime. 

Citeşte şi 

Un nou caz Ţundrea în Gorj: A stat în închisoare aproape un an de zile pentru o crimă pe care nu a comis-o

Adevăratul criminal din cazul Ţundrea a fost condamnat definitiv: Gheorghe Avram a primit la 25 de ani de închisoare

Dosarul "Ţundrea" la final: 25 de ani de închisoare pentru adevăratul vinovat

 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite