Două surori din Gorj au fost arestate preventiv pentru că au ascuns un suspect de tentativă de omor

0
Publicat:

Două surori din localitatea Mătăsari, din județul Gorj, au fost arestate preventiv pe o perioadă de 20 de zile, pentru că au ajutat un suspect acuzat de tentativă de omor să fugă de oamenii legii.

Cele două surori au fost arestate preventiv Foto: Tv Sud
Cele două surori au fost arestate preventiv Foto: Tv Sud

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au continuat cercetările în cauza privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor, iar, în urma administrării probatoriului, au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a două tinere, de 18 și 23 de ani, din comuna Mătăsari, bănuite de săvârșirea infracțiunii de favorizarea făptuitorului. În fapt, cele două tinere l-ar fi sprijinit pe bănuitul de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, după comiterea agresiunii din data de 23 septembrie, să se sustragă de la urmărirea penală“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Romică Mutu este dat în urmărire generală

Romică Mutu este dat în urmărire generală, după ce, în urmă cu o săptămână, a înjunghiat un tânăr, pe o stradă din centrul municipiului Târgu Jiu, în apropierea unui club de noapte, de acolo de unde a început conflictul dintre cei doi. Victima a fost operată de urgență la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar medicii au reușit să-i salveze viața.

S-a reținut că în dimineața zilei de 23 septembrie, în jurul orei 2.00, în timp ce se afla în incinta clubului «Caractere», situat în municipiul Târgu Jiu, bulevardul Constantin Brâncuși, pe fondul consumului de alcool, inculpatul M.I.R. a intrat într-un conflict spontan cu victima T.M., cei doi având discuții contradictorii și îmbrâncindu-se reciproc în interiorul localului, hotărând să se deplaseze în exteriorul localului, pentru a avea un conflict fizic. După părăsirea localului, inculpatul a scos din buzunarul pantalonilor un cuțit tip briceag, cu care a aplicat victimei mai multe lovituri de mare intensitate în zone vitale, respectiv abdomen și torace, producând acesteia leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 de zile de îngrijiri medicale și care au pus în primejdie viața, ducând și la pierderea unui organ, respectiv splina, exercitarea actelor de violență încetând urmare a intervenției ferme a unui martor“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.  

Romică Mutu este căutat de poliție Foto: Arhivă/Facebook
Romică Mutu este căutat de poliție Foto: Arhivă/Facebook

După ce a comis fapta, Romică Mutu a fugit și este căutat și acum de autorități. „Încă o dată, facem apel la cetățeni, în cazul în care dețin informații relevante cu privire la locul în care s-ar putea afla bărbatul căutat, să apeleze numărul de urgență 112.”, a transmis IPJ Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite