Cunoscut om de afaceri din Târgu Jiu, reţinut de poliţişti pentru 24 de ore pentru că ar fi făcut sex cu două minore de 15 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Maronidis a fost reţinut pentru 24 de ore
Laurenţiu Maronidis a fost reţinut pentru 24 de ore

Un cunoscut om de afaceri din municipiul Târgu Jiu a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de act sexual cu un minor. Acesta deţine mai multe spaţii comerciale, dar şi un ştrand din Târgu Jiu.

Laurenţiu Maronidis, de 47 de ani, este acuzat că a întreţinut de mai multe ori relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani. În plângerea penală, aceasta susţine că omul de afaceri i-ar fi pus vodkă şi droguri în sucuri. Mai mult decât atât, acesta ar mai fi avut relaţii sexuală şi cu o altă minoră, cele două fiind prietene. 

„La data de 30 august,poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani,din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. 

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada 12‐23 august a.c.,bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu două minore de 15 ani,din municipiul Târgu Jiu şi oraşul Turceni.

În cauză poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Maronidis ar fi depus şi el o plângere penală

Tatăl uneia dintre minore lucrează la cabinetul parlamentar al deputatului Gheorghe Pecingină şi era prieten cu Laurenţiu Maronidis, astfel că venea frecvent cu fiica sa la piscină. 

De asemnea, conform unor surse, omul de afaceri ar fi depus şi el o plângere penală pentru şantaj şi ameninţare, după ce ar fi primit anumite telefoane. 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite