Doi poliţişti din Maramureş au ajuns la spital, bătuţi de un scandalagiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătoria Baia Mare Solutia a asmis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului G.G. R. Foto: Arhivă
Judecătoria Baia Mare Solutia a asmis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului G.G. R. Foto: Arhivă

Doi agenţi de poliţie din Maramureş au ajuns la spital după e au încercat să aplaneze un conflict în localitatea Lăpuşel, judeţul Mararmureş. Agresorul a fost arestat preventiv, pentru ultraj, pentru 30 de zile.

Incidentul s-a petrecut pe data de 20 august, când o persoană a sunat la 112 anunţând un scandal în localitatea Lăpuşel (comuna Recea). Un echipaj de Poliţie, format dintr-un agent de poliţie şi un poliţist local s-au deplasat imediat la faţa locului, conform publicaţiei vasiledale.ro.

Scandalagiul, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a devenit recalcitrant la vederea poliţiştilor şi i-a atacat. Astfel, conform sursei citate, un poliţist a fost lovit cu pumnul în faţă (în zona ochiului) iar agentul local a fost îmbrâncit şi aruncat într-un gard unde s-a tăiat la o mână. 

Amândoi au fost preluaţi de echipajele medicale şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

 Alte echipaje de poliţie sosite la faţa locului şi l-au încătuşat pe agresor, ducându-l la poliţie pentru audieri, unde s-a decis arestarea sa preventivă, pentru ultraj, pentru 30 de zile. 

„Inculpatul G.G.R., în data de 20.08.2021, în jurul orei în jurul orei 20:20, în timp ce se afla pe raza localităţii Recea, jud. Maramureş, a exercitat acte de violenţă asupra persoanelor vătămate B. G. C., agent de poliţie, respectiv, I. M., poliţist local, care se aflau în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, cauzându-le leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 7 – 8 zile, respectiv, 14 – 16 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, se arată în comunicatul transmis de  Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare. 

Judecătoria Baia Mare Solutia a asmis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului G.G. R. (38 ani) pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj (2 fapte), pentru o perioadă de 30 de zile de la data de 24 august 2021 până în 22 septembrie 2021, inclusiv. şi a respins totodată solicitarea inculpatului  de a se lua măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite