Criminalul din Turburea, care și-a torturat soția până la moarte, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare

0
Publicat:

Un bărbat din comuna Turburea, Gorj, care și-a ucis soția cu bestialitate, în primăvara acestui an, a fost condamnat, de Tribunalul Gorj, la o pedeapsă de 25 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Anchetatorii au fost șocați de modul în care s-a produs crima Foto: Arhivă
Anchetatorii au fost șocați de modul în care s-a produs crima Foto: Arhivă

Sentința nu este definitivă. „Condamnă pe inculpatul Bobocescu Gheorghe, deţinut în Penitenciarul Craiova, la pedeapsa de 25 de ani închisoare, privativă de libertate. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii”, a stabilit instanța de judecată a Tribunalului Gorj.

Gheorghe Bobocescu se află în arest preventiv din primăvara acestui an, imediat după comiterea crimei.

Criminalul găsit de polițiști cu sânge la gură

Agresorul a sunat singur la poliție. Acesta a fost găsit plin de sânge la gură și pe mâini, iar medicii legiști au găsit mușcături pe corpul femeii. „Inculpatul a apelat serviciul unic de urgență 112, susținând că a avut un conflict cu soția sa, a lovit-o și aceasta se simte rău. La fața locului, s-au deplasat organele de poliție care au găsit-o pe persoana vătămată în stare gravă, iar inculpatul prezenta urme de sânge la gură și la ambele palme. A fost chemată ambulanța, au fost efectuate manevre de resuscitare, dar s-a constatat decesul victimei", au transmis procurorii.

Victima a murit din cauza unei hemoragii interne

Anchetatorii au stabilit că decesul a survenit ca urmare a unei hemoragii interne. „Din concluziile medico-legale, rezultă că moartea victimei a fost violentă și s-a datorat hemoragiei interne, consecința unui politraumatism cu ruptură hepatică și dislocare hepatică. Victima prezintă foarte multe leziuni traumatice, la nivelul feței și corpului, care s-au putut produce prin lovire cu și de un corp dur, mușcare și posibil comprimare între două corpuri dure", au stabilit anchetatorii.

„O bătea frecvent“

Victima era agresată frecvent de soţul său violent. Bărbatul era gelos și alcoolic. „Cu mai mult înainte primise ordin de restricţie de la Poliţie, ca să nu se mai ducă acasă, iar biata femeie a spus: «Cum să se ducă bărbatul meu la puşcărie din cauza mea». Şi-a retras plângerea. O bătea frecvent. Am fost şi noi de nenumărate ori, ca să încercăm să mediem“, a relatat primarul comunei Turburea, Ion Bîrcă.

Aceasta a spus că problemele apăreau de la consumul de alcool: „Din cauza băuturii s-au întâmplat toate acestea“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite