Cioara-vedetă Cronco, aniversată la împlinirea a patru ani. „Mai ai 96 de trăit!“ VIDEO

0
Publicat:

Cioara-vedetă Cronco, adoptată de o familie din municipiul Târgu Jiu, a fost sărbătorită la împlinirea a patru ani de viață. Soții care au salvat-o de la moarte, o îngrijesc și au făcut-o celebră îi doresc să bată suta de ani.

Cronco, o cioară care a fost adoptată de către o familie din municipiul Târgu Jiu, a avut parte, în weekend, de o petrecere aniversară la împlinirea vârstei de patru ani. Cioara a devenit a familiei Simona și Miti Modoran, soții care au găsit-o pe o alee din Parcul Central, rănită și epuzată. 

Modoranii au organizat o petrecere, iar Cronco s-a putut bucura de toate bunătățile pregătite special.

La mulți ani, Cronco! Ai împlinit 4 ani. Mai ai aproximativ 96 de trăit. Noi îți dorim sănătate multă. Anul viitor promit că facem o petrecere mare de tot, cu toți prietenii tăi care te apreciază“, este mesajul postat de familie pe pagina de Facebook „Cronco cioara de companie“.

Cronco a jucat într-un film cu Maia Morgenstern

Cronco a devenit cunoscut după ce a reușit să emită sunete umane. „Să mă bată mama“, sunt cuvintele pe care rostește și acum în fiecare zi. Le-a învățat după ce l-a auzit pe stăpânul său repetându-le mereu.

Cronco a jucat și într-un film. Este vorba de primul film horror românesc, „Capra cu trei iezi“, în care Maia Morgenstern a jucat rolul principal.

Cronco a împlinit vârsta de patru ani Foto: Facebook
Cronco a împlinit vârsta de patru ani Foto: Facebook

Simona Modoran a povestit că Cronco s-a descurcat foarte bine la filmări, ca un adevărat actor: „S-a descurcat ca un actor adevărat. A făcut exact ce au dorit producătorii și regizorul filmului. Rolul lui a fost să ciugulească carne de pe un fel de proțap. A apărut cred în jur de zece secunde. Mi-a plăcut filmul. A fost foarte reușit. Cronco a ieșit super în rolul lui. Imaginile au fost foarte reușite. S-a recunoscut când am pus filmul la televizor. S-a înfoiat și a scos anumite sunete, ceea ce înseamnă că s-a bucurat foarte mult“.

Îi place să meargă în vacanțe

Lui Cronco îi place foarte mult compania noului membru al familiei Modoran: o fetiță în vârstă de un an și două luni.

„Este cam obositor cu doi copii, dar încercăm să facem față. Se înțeleg foarte bine. Împart jucăriile. Când îi fură ea jucăriile, când el. Dimineața, fetița își dorește foarte mult să meargă în camera lui Cronco pentru că știe că acolo sunt multe jucării“, explică Simona.

Cioara merge și în vacanțe, deoarece îi place să călătorească foarte mult cu mașina. 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite