Câine periculos, în gură cu un cățeluș mort. Scenă teribilă într-un cartier din Târgu Jiu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un câine dintr-o rasă periculoasă a fost filmat în timp ce ținea în gură un cățeluș mort. Alături de patrupedul agresiv se afla stăpâna acestuia, care îl ținea în lesă, dar fără ca animalul să poarte botniță, așa cum prevede legea. 

Câinele agresiv avea în gură un cățel mort Foto: Mirela Turloiu/Facebook
Câinele agresiv avea în gură un cățel mort Foto: Mirela Turloiu/Facebook

Un cetățean care susține că a văzut când câinele agresiv a ucis puiul a filmat toată scena.

Unde vrei să stau? Nu te mai da lângă el! Nu vezi că e nervos“, spune stăpâna câinelui celui care filmează scena. La final, un alt bărbat adresează injurii.

Scena a fost filmată în zona 9 Mai, din Târgu Jiu.

„Putea fi un copil în locul cățelului“ 

Imaginile au fost postate pe Facebook de către o utilizatoare, care a transmis următorul mesaj: „Da, e adevărat. În zona 9 Mai, în spate la Profi, această d-na deține acest câine foarte periculos de mult timp și îl plimbă în părculețul din zona unde stau foarte mulți copii și bătrâni. Atacă căței și, din păcate, în dimineața asta chiar îl ucisă pe acel cățel pe care îl are în gură. Încercă o doamnă să-l apere pe bietul cățel, dar nu reușii să facă nimic, fiind foarte agresiv. Putea fi un copil în locul cățelului. Rog ca cei în măsură vă rog să faceți ceva în acest caz luând în considerare și vocabularul d-nei și soțului care se aude clar cum înjură și aruncă și cu o sticlă de la etaj. Păcat de bietul cățel“.

Câinele ucigaș ar fi din rasa Amstaff.

Polițiștii efectuează cercetări

Polițiștii s-au autosesizat după ce imaginile au circulat pe rețelele sociale și au demarat o anchetă. „Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu și Biroului pentru Protecția Animalelor efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și luării măsurilor legale în conformitate cu prevederile OUG 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite