Sediu nou pentru ISU Gorj, de Ziua Pompierilor, la 13 septembrie. Este modern și dotat cu aparatură de ultimă generație VIDEO

0
0

Sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj a fost modernizat, iar pompierii gorjeni s-au mutat în noua lor casă chiar de ziua lor. Pe data de 13 se sărbătorește Ziua Pompierilor din România.

Sediul ISU Gorj a fost modernizat foto: ISU Gorj
Sediul ISU Gorj a fost modernizat foto: ISU Gorj

Lucrările de modernizare au început în urmă cu patru ani și au costat peste șase milioane de lei.

În luna mai a anului 2018, institutia noastră a reușit să demareze un proiect având ca obiect execuția lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții <Mansardare și modernizare Pavilion administrativ la sediul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu> al judeţului Gorj.

În acest an, Ziua Pompierilor din România, pe lângă alte activități programate, a venit pentru noi și cu mutarea în noul sediu al inspectoratului, o clădire complet reabilitată și dotată cu aparatură de ultimă generație.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 6,5 milioane lei, creându-se astfel noi spații necesare activităților curente și pregătirii personalului pentru intervenție“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Lucrările au fost finalizate la sfârșitul lunii august. 

Și alte sedii ale ISU au fost modernizate

Și alte sedii ale ISU din județul Gorj au fost modernizate. 

„Este doar unul dintre obiectivele pe care am reușit să le ducem la bun sfârșit, pe lângă relocarea Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu și operaționalizarea punctului de lucru Rovinari“, a precizat Florin Chisim.

Alte două sedii vor fi modernizate

Conducerea ISU Gorj intenționează să modernizeze sediile din localitățile Turceni și Novaci. „Sperăm ca în perioada următoare să reușim să ducem la îndeplinire alte două proiecte pe care ni le-am propus și mă refer aici la reabilitarea sediului în care își desfășoară activitatea Secția de Pompieri Turceni și relocarea, într-o construcție nouă a Gărzii de Intervenție Novaci“, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

În ultimii ani, ISU Gorj a fost dotat cu autospeciale și echipamente moderne de intervenție atât la incendii, cât și în accidente rutiere sau alte evenimente.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite