Bătaie între doi elevi de liceu, colegi de clasă. Poliția a deschis un dosar penal

0
Publicat:

Un elev de liceu de la o unitate de învățământ din municipiul Târgu Jiu a fost bătut de un coleg din aceeași clasă, iar adolescentul este cercetat penal de polițiști.

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal Foto: Arhivă Adevărul
Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal Foto: Arhivă Adevărul

Victima în vârstă de 14 ani a fost lovit cu pumnii și cu picioarele. Agresorul este cercetat acum pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

La data de 8 aprilie 2024, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui conflict între doi elevi, la o unitate de învățământ din municipiul Târgu Jiu.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, la data de 3 aprilie, în urma unui conflict spontan, un elev, în vârstă de 15 ani, din Târgu Jiu, în timp ce se afla în pauza dintre orele de curs, ar fi lovit cu pumnii și picioarele un coleg de clasă de-al acestuia, în vârstă de 14 ani, din aceeași localitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj. 

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a sesizat DGASPC Gorj

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj i-a anunțat pe părinții celor doi elevi implicați în conflict și pe reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

„Inspectoratul Școlar Județean Gorj a luat act de evenimentul petrecut într-o instituție de învățământ din municipiul Târgu Jiu, un conflict între doi elevi din unitatea respectivă. Conform reglementărilor în vigoare, există o procedură de combatere a violenței în mediul școlar, deja în plină derulare la nivelul unității respective. Au fost anunțați părinții/reprezentanții legali ai minorilor, precum și DGASPC Gorj. Există un dosar penal deschis de către IPJ Gorj“, a spus Ionuț Catrina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite