Au plecat să cumpere cele necesare pentru o înmormântare şi nu s-au mai întors: doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite în urma unui accident petrecut, ieri, în localitatea Sărdăneşti, din comuna Plopşoru. Accidentul este cel mai grav de până acum petrecut pe şoselele din Gorj.

Accidentul a avut loc într-o curbă periculoasă. Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Maşina a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de autocamion. Şoferul de 34 de ani, din localitatea Vârţ, angajat al Complexului Energetic Oltenia, şi pasagerul de pe scaunul din dreapta au decedat pe loc. De asemenea, trei pasageri aflaţi pe bancheta din spate au fost răniţi.

Plecase la cumpărături pentru înmormântarea unei rude

Ironia sorţii face că cei cinci plecaseră cu maşina la cumpărături, pentru că o rudă a şoferului decedase. Iulian Guran ieşise din schimbul 3, iar rudele îl rugaseră să le ajute să cumpere cele necesare pentru înmormântare.
Accidentul a avut loc la o distanţa mică de numai câteva sute de metri de casa rudei decedate. „Se duceau să ia prosoape. Am alergat de aici, de la înmormântare să văd ce s-a întâmplat şi l-am văzut acolo. Am chemat oamenii să-l scoată“, a spus mama şoferului.

Şoferul autocamionului spune că nu a putut să evite impactul : „Mă îndreptam către Târgu-Jiu să duc marfă. De la 30-40 de metri, am văzut că începe să se balanseze maşina. Am pus frână. Am redus la 20-30 de kilometri. A venit pe partea laterală, iar eu am încercat să intru în şanţ. El a venit cu laterala, a derapat. Avea în jur de 60-70 km. la oră. Am sărit să dau ajutor“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite