Asociația culturală a lui Firicel, din „Las Fierbinți“, dată în judecată pentru o datorie de 3.500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociația actorului gorjean Cuzin Toma, „Dacă eu pot, poți și tu“, a fost dată în judecată de o societatea din județul Gorj pentru că nu a plătit contravaloarea unui serviciu medical, în sumă de 3.500 de lei.

Actorul Toma Cuzin, la festivalul de la Peștișani Foto: Asoc.
Actorul Toma Cuzin, la festivalul de la Peștișani Foto: Asoc.

Societatea Medserv Min, subunitate a Complexului Energetic Oltenia, companie energetică de stat, solicită în instanța de judecată de la Asociația „Dacă eu pot, poți și tu“ plata sumei de 3.500 de lei.

Banii solicitați sunt pentru închirierea unei ambulanțe, care a fost la dispoziția asociației culturale conduse de Cuzin la Festivalul „Film în sat", organizat în comuna Peștiani, din județul Gorj, locul de baștină a actorului. Toma Cuzin este citat în fața judecătorilor, în calitate de președinte al asociației culturale.

Festivalul „Film în sat“ a fost un adevărat succes și a fost organizat în mai multe locuri din România. În cadrul acestuia sunt prezentate în aer liber diferite producții cinematografice românești, în prezența actorilor. De asemenea, în cadrul festivalului se desfășoară și concerte, anul trecut pe scena de la Peștișani urcând Ștefan Bănică Junior.

Cuzin Toma, un actor în vogă

Cuzin Toma este unul dintre cei mai în vogă actori români. Acesta joacă în cel mai îndrăgit serial de televiziune, „Las Fierbinți“, rolul lui Firicel, bețivul satului.

Toma Cuzin s-a judecat timp de mai mulți ani cu CREDIDAM (Asociația Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți, pentru plata unor drepturi). Acesta a reușit să câștige aproape jumătate de milion de euro.

„Admite cererea. Obligă pârâta (CREDIDAM – n.r.) să plătească reclamantului (Cuzin Toma – n.r.) suma de 2.025.000 lei reprezentând remuneraţie, la care se va calcula dobândă legală. Obligă pârâta să plătească reclamantului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 3.500 de lei reprezentând onorariu avocat”, a stabilit instanței de fond, dar sentința judecătorească nu este încă definitivă. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite