Alertă copil dispărut: Un adolescent din Gorj e căutat cu disperare de părinți

0
Publicat:

Un tată din Gorj a cerut ajutorul Poliției pentru a-și găsi fiul în vârstă de17 ani, care a plecat de acasă în dimineața zilei de joi, 26 ianuarie, și nu mai poate fi contactat.

Vasile a plecat de acasă joi dimineață. FPOTO IPJ Gorj
Vasile a plecat de acasă joi dimineață. FPOTO IPJ Gorj

Adolescentul a fost dat dispărut.

L-ați văzut? La data de 26 ianuarie, Poliția Municipiului Motru a fost sesizată cu privire la faptul că Bubăciosu Vasile Constantin, de 17 de ani, din comuna Slivilești, a plecat voluntar de la domiciliul său, astăzi, în jurul orei 6.30, iar până în prezent nu a revenit”, precizează IPJ Gorj.

Semnalmentele tânărului

Înălțimea aproximativă:1,70 metri,
Greutate:  60-65 kilograme,
Păr negru, tuns scurt,
Ochi: negri,
Ten: măsliniu,
Constituție: atletică.

Tatăl, cel care a contactat Poliția, nu a putut preciza cu ce era îmbrăcat fiul său la momentul plecării.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, este apelul IPJ Gorj.

Amintim că un copil de 12 ani din localitatea Greci, județul Mehedinți, care a plecat de la locuința sa cu bicicleta și pe care părinții l-au dat miercuri dispărut, a fost  identificat în Gara de Nord din municipiul București. Băiatul nu a fost victima niciunei infracțiuni.

 În octombrie, un alt băiat de 12 ani, din Argeș, dat dispărut după ce a plecat de acasă, a fost găsit după o noapte și o jumătate de zi în care familia nu a mai știut nimic despre el.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite