Un copil de 12 ani dat dispărut fost găsit la o zi după ce a plecat de acasă cu bicicleta

0
0

Un băiat de 12 ani, din Argeș, dat dispărut după ce a plecat sâmbătă de acasă, cu bicicleta, a fost găsit duminică după o noapte și o jumătate de zi în care familia nu a mai știut nimic despre el.

Copilul a dispărut sâmbătă. FOTO ISU ARGEȘ
Copilul a dispărut sâmbătă. FOTO ISU ARGEȘ

UPDATE Copilul a fost găsit.

Minorul a fost găsit, pe un drum forestier de pe raza localității de domiciliu. Acesta nu a suferit leziuni, iar din primele verificări rezultă că nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a precizat, duminică, IPJ Argeș.

Știre inițială

Familia nu știe unde și în ce condiții a petrecut copilul noaptea și, mai ales, dacă este teafăr.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a minorului Tudose Andrei Petrișor, de 12 ani, care a plecat de la domiciliul său, din comuna Morărești, în cursul zilei de sâmbătă, 26 noiembrie, și nu a mai revenit”, explică IPJ Argeș.

Semnalmentele băiatului: aproximativ 1,50 m înălțime, 30 kg, ochi căprui, constituție atletică.

Băiatul se plimba cu bicicleta când a fost văzut ultima dată

Când a plecat de acasă, băiatul era îmbrăcat într-un hanorac de culoare gri, cu glugă, pantaloni de trening de culoare neagră, adidași negri. Copilul avea la el un rucsac albastru și se deplasa cu o bicicletă de culoare alb cu roșu, fără apărători, de tip BMX.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009”, transmite IPJ Argeș.

Cazuri cu final tragic

În urmă cu o lună, un copil de şase ani, a cărui dispariţie fusese anunţată la 112, a fost găsit de poliţişti decedat, în albia unui râu, în localitatea arădeană Chisindia.

Iar în urmă cu câteva luni, un copil de 14 ani a fost găsit decedat de mai mult timp într-un sac de plastic, într-o anexă a unei gospodării din Maramureș în care locuia cu tatăl său şi cu concubina acestuia.

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite