Tânără de 16 ani, dispărută fără urmă. A plecat de acasă în mod voluntar şi nu s-a mai întors UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a plecat de acasă voluntar    Foto: IPJ Maramureş
Tânăra a plecat de acasă voluntar    Foto: IPJ Maramureş

O adolescentă de 16 ani este căutată după ce a dispărut de acasă. Poliţia a făcut publice semnalmentele fetei. Aceasta ar fi plecat de acasă voluntar şi nu s-a mai întors.

UPDATE: Poliţiştii au reuşit să o găsească pe fata care a dispărut de acasă şi spun că nu a fost victima niciunei infracţiuni. Adolescenta a fost găsită cu tânărul cu care a fugit.

„Se revocă urmărirea! Minora a fost găsită de poliţişti. Aceasta  nu a fost victima vreunei infracţiuni.

De asemenea, precizăm faptul că în ceea ce îl priveşte pe tânărul de 22 de ani, care a fost identificat împreună cu minora de 16 ani pe timpul dispariţiei acesteia, nu a fost constatată până în acest moment comiterea vreunei infracţiuni”, arată IPJ Maramureş.

Ştirea iniţială:

O tânără de 16 ani din Baia Mare este căutată după ce a dispărut de acasă. Poliţia a fost anunţată despre dispariţia adolescentei şi a făcut publică imaginea şi semnalmentele fetei.

„Astăzi, 21 aprilie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, Serviciul de Investigaţii Criminale- Biroul Urmăriri, au fost sesizaţi de o femeie, cu privire la faptul că, fiica sa minoră, VARGA RORBERTA de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său din Baia Mare, unde locuieşte fără forme legale, şi nu a mai revenit”, spune IPJ Maramureş.

Potrivit poliţiştilor, semnalmentele fetei sunt: înălţime 1,50 m, constituţie atletică, păr vopsit blond, ochi căprui.

„Persoanele care deţin informaţii utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, mai arată IPJ Maramureş.

Potrivit unor surse (vasiledale.ro), tânăra ar fi fugit de acasă cu iubitul ei, care conducea o maşină furată. Informaţia însă nu a fost confirmată oficial. 

Vă recomandăm să mai citiţi şi:

Alec Baldwin a aflat verdictul judecătorilor în cazul acuzaţiei de ucidere din culpă

Omul de afaceri Yoav Stern, fostul soţ al Oanei Cuzino, internat în stare gravă. Poliţiştii investighează cazul

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite