A fost deschisă pârtia de schi din Leleşti. Ce surprize au pregătit autorităţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În apropierea municipiului Târgu Jiu, la intrare în comuna Lelelşti, a fost amenajată o pârtie pentru cei care vor să se bucure de zăpadă şi nu pot ajunge în staţiunile montane.

Pe pârtie sunt aşteptaţi cei care vor să schieze, dar, mai ales, copiii şi tinerii care doresc să se dea cu sania. Singurul impediment este lipsa unei instalaţii de transport. Autorităţile din comuna Leleşti vor să compenseze această lipsă prin ospitalitate. Pârtia este amenajată. Am verificat instalaţia electrică ca să putem pune în funcţiune nocturna. Zăpada este un pic umedă, dar sperăm să dea îngheţul şi din câte se anunţă o să avem parte şi de îngheţ. Suntem dornici de musafiri şi de distracţie. O să avem vin fiert şi ţuică fiartă“, a spus primarul comunei Leleşti, Marian Rotaru. 

O alternativă, la numai câşiva kilometri de Târgu Jiu

Pârtia a început să fie cunoscută în rândul iubitorilor sporturilor zăpezii, fiind o alternativă la îndemână pentru a profita de zăpadă.

image

„M-au sunat foarte mulţi oameni să mă întrebe dacă pârtia e funcţională, lucru care mă bucură în sensul că a început să fie cunoscut acest fenomen. Este pârtie şi de un kilometru, depinde pe fiecare cât îi ţin puterile”, a mai spus Marian Rotaru.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite