A dat foc unei vile impozante pentru a fura două televizoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vila a fost distrusă de flăcări
Vila a fost distrusă de flăcări

Un gorjean în vârstă de 39 de ani, din localitatea Scoarţa, judeţul Gorj, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, după ce a dat foc unei vile impozante pentru a fura două telvizoare.

Incendiul a avut loc în noaptea de 3 spre 4 mai. 

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au reuşit să-l prindă pe făptaş.

„Din cercetările efectuate a reieşit faptul că bărbatul, anterior incendierii, ar fi sustras două televizoare din interiorul unei locuinţei ce aparţine unui bărbat de 62 de ani, din comuna Scoarţa.

Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, cu propuneri legale“, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

    

Focul s-a extins şi la alte construcţii. Este vorba de o casă bătrânească şi de un spaţiu comercial. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul IPJ Gorj care a constatat că la locuinţele unui bărbat, de 62 de ani din comuna Scoarţa şi a unei femei, de 67 de ani din aceeaşi localitate, se manifesta un incendiu la două case şi la o anexă de lângă acestea.

În urma incendiului, au fost distruse cele două locuinţe şi o anexă, fiind afectat şi peretele lateral al unui spaţiu comercial.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele două imobile nu sunt locuite, incendiul fiind localizat şi stins de lucrătorii ISU Gorj.

Nu au fost înregistrate victime omeneşti şi nu au fost puse în pericol alte locuinţe“, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Goj, după producerea incendiului. 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite