Horă încinsă în drum, în zi de Paşte. Lăutarii au fost amendaţi. „Toată lumea s-a simţit super bine“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de localnici au luat parte la horă Sursa Facebook
Zeci de localnici au luat parte la horă Sursa Facebook

Câţiva lăutari au fost amendaţi de poliţie pentru o cântare organizată în seara de Paşte în faţa unui bar dintr-un sat al comunei Peştişani.

Zeci de localnici s-au prins într-o horă care a avut loc chiar pe mijlocul drumului. Cineva a sunat la 112 şi un echipaj de poliţie a venit la faţa locului şi a stricat toată distracţia. 

„La noi a venit iepuraşul foartet încărcat! Datorită faptului ca am îndrăznit să sfidăm legile prostiei şi ale manipulării internaţionale. 

Aseară am făcut o cântare pe terasa barului sătesc (în aer liber) şi toată lumea s-a simţit super bine şi chiar eram fericiţi după o lungă perioadă în care nu am trăit, până când un cetăţean onest şi cinstit (Să-i dea Dumnezeu sănătate) a sunat la 112 şi a venit un echipaj de poliţie deosebit de zelos. 

Şi ţin să-i mulţumesc domnului agent GUGU MARIAN (să-i dea Dumnezeu sănătate şi Măicuţa Domnului) ca a intervenit în forţă şi că nu a chemat trupele de mascaţi să ne legitimeze şi să ne pună la pământ pe toţi. că de eram nişte infractori deosebit de periculosi şi inconştienţi că putem muri toţi de COVID-19. 

Şi ca urmare, dumnealui a trimis toată lumea acasă şi şi-a făcut meseria în mod exemplar şi vitejesc, scriind procesele verbale datorită Sfântului Google ca articolele de lege e cam grele. Drept urmare, după intervenţie, ne am ales cu cu amenda minimă ca aşa a zis domnul agent, care a fost om de omenie, 7.000 de lei amenda şi multe persoane cenzurate şi trimise pe cuşca, că nu au voie sa fie liberi şi fericiţi“, a transmis pe Facebook unul dintre lăutarii amendaţi. 

Trei persoane au fost amendate de poliţişti

Poliţiştii au aplicat trei amenzi. „În seara zilei de 2 mai, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu au aplicat trei sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020“, a anunţat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.


Vă mai recomandam sa citiţi

Cum îşi torturau victimele banda de proxeneţi conduşi de interlopul Adrian Tâmplaru

Şi-a bătut mama în ziua de Paşte. Femeia a ajuns la spital, iar agresorul a fost reţinut

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite