VIDEO DJ 714 blocat, din nou. Mai mulţi arbori s-au rupt sub greutatea zăpezii, în Bucegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai mulţi arbori s-au rupt sub greutatea zăpezii şi au blocat DJ 714
Mai mulţi arbori s-au rupt sub greutatea zăpezii şi au blocat DJ 714

Drumul Judeţean 714 Glod - Sanatoiul Moroieni - Peştera este blocat, potrivit IPJ Dâmboviţa, de mai mulţi arbori care s-au rupt sub greutatea zăpezii. Potrivit Salvamont Dâmboviţa în zonă s-a aşternut un strat nou de zăpadă de 20-25 de centimetri.

„Din cauza căderilor mari de zăpadă de azi-noapte (25 spre 26 ianuarie - n.r.), mai mulţi arbori au căzut şi au blocat drumul DJ 714 Padina. La acest moment se acţionează pentru deblocarea drumului. Recomandăm turiştilor, dar şi persoanelor care se află în zona Padina să nu se deplaseze pe acest sector de drum, întrucât riscă să rămână blocaţi. Vă vom informa în continuare cu toate detaliile referitoare la starea drumului”, a anunţat IPJ Dâmboviţa.

LDP Dâmboviţa - societatea aflată în subordinea CJ Dâmboivţa acţionează în acest moment cu 8 utilaje ale societăţii, dar sunt aşteptate ale patru de la ISU şi Drumurile Naţionale.

Muncitorii au găsit numai puţin de 10 arbori căzuţi pe o distanţă de 2 kilometri.

arbori cazuti pe dj 714
arbori cazuti pe dj 714


    

Utilajele de la SC LDP, societate aflată în subordinea CJ Dâmboviţa, au reuşit deblocarea Drumului Judeţean 714 afectat de două avalanşe de dimeniuni mici, după mai bine de patru ore de luptă cu nămeţii. 

Noi avalanşe s-au produs în Munţii Bucegi şi au blocat circulaţia pe DJ 714 Sanatoriul Moroieni - Peştera, vineri, 25 ianuarie, pe un singur sens. Zeci de turişti au aşteptat atât la baza muntelui, cât şi în zona Zănoaga să se deblocheze drumul. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite