Tragedie la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. Un tânăr de 22 de ani s-a aruncat de la primul etaj al clădirii

0
Publicat:

O tragedie cumplită a lovit o familie din Găești, județul Dâmbovița. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, internat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, și-a pierdut viața după ce s-a aruncat de la etajul 1 al Secției Chirurgie.

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. FOTO Arhivă
Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. FOTO Arhivă

Potrivit unor surse, incidentul s-a petrecut vineri după-amiază, imediat după ce tânărul a fost vizitat de părinți. Din păcate, impactul a fost fatal, iar decesul a survenit pe loc.

Organele judiciare fac anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la această tragedie.

La 10 mai ai a.c., în jurul orei 17:27, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, un bărbat de 22 de ani s-ar fi aruncat de la primul etaj al unității medicale. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, bărbatul a decedat”, a precizat IPJ Dâmbovița.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor evenimentului.

Salvat de la moarte în ultima clipă

Un bărbat de 62 de ani, din Sălcuța, Dâmbovița, care a plecat de acasă, luna trecută, ameninţând că se sinucide, a fost găsit de poliţiştii din județ după ce soţia sa a mers la secţie anunţând că soţul său a plecat de acasă ameninţând că se sinucide.

Pentru că exista suspiciunea că bărbatul a înghiţit mai multe medicamente dizolvate într-un lichid, el a fost dus la spital și salvat.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite